Velkommen til Strandskolen!

Jesper Kousholt den 20-04-2018
    Kære alle forældre

Hermed en lille hilsen fra mig, den første i en række om udviklingen på Strandskolen frem imod et nyt skoleår.

Nyd weekenden.

Peter Ross Sørensen den 18-04-2018
    Det er godt for dit barns sundhed at cykle eller gå i skole. Det gør også færdslen omkring skolen lettere, når færre børn hentes eller bringes i bil. Samtidigt er det vigtigt, at dit barn kan komme trygt og sikkert i skole. Derfor har vi lavet kort over de sikre skoleveje i vores område - se vedhæftede fil
    Jesper Kousholt den 28-03-2018
    Kære Forældre på Strandskolen nyt om situationen i forhold til eventuel konflikt fra den 22.april 2018.

Husk at der er lavet en side centralt for alle i Aarhus: www.aarhus.dk/konflikt

STIL varslet, at de vil begynde at lukke UNI-Login og en række andre centrale systemer den 21. april, som følge af, at de er omfattet af en eventuel konflikt fra den 22.april 2018.
    Dette sker dog kun, hvis der fortsat er udsigt til at der bliver strejke fra den 22. april.

Hvad sker der, hvis UNI-Login lukkes?
    I forhold til SkoleIntra, vil en lukning af UNI-Login betyde:
    • Forældre kan ikke logge på ForældreIntra med deres UNI-Login.
    • Forældrene kan ikke logge på ForældreIntra.
    • Vi kan ikke opdatere vores hjemmeside.
    • Forældrene skal fra og med den 21. april følge med på www.aarhus.dk/konflikt
    • Uden ForældreIntra og MinUddannelse har I ikke elektroniske kanaler til kommunikation om det enkelte barn. Dette må foregå via eksempelvis telefon, email(ikke intra) eller personligt fremmøde.
    Alle forældre skal fra og med den 21. april, hvis konflikten ikke udsættes eller der er fundet en løsning, følge med på www.aarhus.dk/konflikt, der vil der være løbende og opdateret info.

Jesper Kousholt den 15-08-2017

Så er der flere informationer fra Strandskolen.

Se vedhæftede filer. Det handler om diverse procedurer for Strandskolen i forbindelse med fravær.

Jesper Kousholt den 14-08-2017
    Kære alle

Se vedhæftede skrivelse omkring MinUddannelse på Strandskolen og i Aarhus Kommune.

God læselyst

• 24-04-2018