Velkommen til Strandskolen!

Jesper Kousholt den 11-10-2018
    Kære alle

Medarbejdere, elever, forældre og bedsteforældre.

I dag har vi gjort et lille bidrag til en bedre verden, tak for støtten.

Tusind tak for en fantastisk afslutning på studieugen på Strandskolen, hvor temaet var FN`s verdensmål.
    Skolen har hele ugen været i kog og der har været aktiviteter alle steder i hele huset og på tværs af klasser.
    Jeg håber at I forældre hjemme og eleverne sammen og medarbejderne mellem hinanden har oplevet et kæmpe udbytte af denne uge, noget vi alle kan være stolte af og bruge i fremtiden.

Tak endnu engang til jer alle. I dag, fredag er optællingen færdig. Målet var 50.000,-kr.

STRANDSKOLEN har indsamlet 52.839,-kr til Rise Above. Tak for jeres støtte.

En af dagens solstrålehistorier, dem var der mange af:
    Jeg mødte en dreng med sine forældre på gangen........drengen sagde til sine forældre, nej, skal vi allerede hjem og var noget vred over det faktum............jeg stoppede op og fortalte drengen, at vi i morgen igen slår dørene op på Strandskolen Kl. 06.30 og det gør vi og vi glæder os allerede.

Nyd uge 42, hvis den byder på ferie, nyd den.

En stolt skoleleder, siger: "Godt gået alle sammen og særlig stort skulderklap til FN`s hovedkvarter, Maja, Mathilde, Anton og Alexander fra den sejeste 9.årgang. De 4 har samarbejdet tæt med særligt Mikkel fra PLC også en særlig tak til dig Mikkel.

MW den 12-10-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Skolernes motionsdag 2018
    Jesper Kousholt den 11-10-2018
    Kære alle

Medarbejdere, elever, forældre og bedsteforældre.

I dag har vi gjort et lille bidrag til en bedre verden, tak for støtten.

Tak endnu engang til jer alle. I morgen offentliggør vi resultatet af indsamlingen i skolegården kl 12.30.

En af dagens solstrålehistorier, dem var der mange af:

Nyd uge 42, hvis den byder på ferie, nyd den.

Jesper Kousholt den 21-09-2018
    Kære alle

Se dette fra konstitueret direktør for Børn og Unge:

Kære alle
    Et bredt flertal i Aarhus Byråd indgik sent i aftes forlig om budgettet for 2019. Forliget freder i bred forstand pasning, undervisning, SFO og fritidstilbud, mens der findes besparelser på administration, ledelse samt gennem højere forældrebetaling i pasnings- og fritidstilbud.

I kan læse hele forliget på kommunens hjemmeside, www.aarhus.dk/budgetforlig2019.

Mvh.
    Søren Aakjær, konstitueret direktør

cid:10__=4EBBF22FDFD52A0C8f9e8a@primary.aarhus.dk

Børn og Unge
    Grøndalsvej 2, Postboks 4069, 8260 Viby J
    www.aarhus.dk/bu
    cid:image001.jpg@01D3AF54.1C231050

Jesper Kousholt den 14-09-2018

Hermed Strandskolens LUP.
    LUP, betyder eller er en forkortelse for den lokale udviklingsplan. Vi elsker forkortelser i skolen.

Dokumentet er et dynamisk dokument og et arbejdsredskab i arbejdet med skolens udvikling. Der er derfor tale om version 1.1, hvilket betyder der kommer opdateringer løbende. Det betyder også at indholdet i dokumentet løbende ændrer sig, men arbejdet med de beskrevne udviklingspunkter er et krav og noget vi skal arbejde med.

Næste skridt er derfor eller naturligt, arbejdet med indholdet i denne LUP i de formelle fora og sammen med medarbejderne på Strandskolen.

God læselyst og god weekend

IKT