Velkommen til Strandskolen!

Jesper Kousholt den 01-07-2017

Se vedhæftede brev fra undertegnede.

Nyd sommeren.

Mange hilsner

Christina Birch Mogensen den 23-06-2017
    Tusind tak til jer forældre der kom til vores orienteringsaften d. 22. juni - det var dejligt at dele tankerne om Strandskolen 2017-2018 med jer.

Som lovet kommer her det oplæg vi viste på lærredet - velvidende at I fik forklaringer - der ikke følger med i oplægget.

I og jeres børn ønskes en rigtig god sommerferie.

Thorbjørn, Morten og Christina
    Pædagogiske ledere

Jesper Kousholt den 16-06-2017

Forældrebrev fra undertegnede vedhæftet.

God weekend.

Jesper Kousholt den 15-06-2017
    Kære forældre

Nu er sidste hånd på kommende skoleår 2017/2018 faldet på plads. Vi har i indeværende uge ansat 3 medarbejdere, 1 til udskolingen og 2 til mellemtrinnet.

Som skrevet ud nogle gange, senest i mit sidste brev og i referater fra diverse skolebestyrelsesmøder, bliver skolen fra kommende skoleår 2017/2018 afdelingsopdelt. Indskoling(0-3kl), mellemtrin(4-6.kl) og udskoling(7-9.kl). Denne opdelingen betyder at, der kan forekomme nogle lærerskift. Disse er foretaget med hensynet til både den nye afdelingsopdeling men også i forhold til at der er de rette kompetencer tilstede for at løse opgaverne omkring eleverne, både de faglige men også de sociale, personlige og de kulturelle.
    Inden weekenden, senest, vil der komme en oversigt ud fra de 3 afdelingsledere, med primærlærere og kontaktpædagoger.
    Derudover er der inviteret til et kort infomøde den 22.juni på Strandskolen, hvor afdelingslederne er værter.
    Sidst men ikke mindst er vi overbeviste om, at vi i fælleskab med elverne, jer forældre og hinanden har fået skabt, planlægningsmæssigt et stærkt grundlag for kommende skoleår.

Karin Pedersen Schmidt den 14-06-2017

Husk at dit barn kan låne bøger til Ipad og tablet gratis hele sommerferien på nedenstående adresse:

Mvh PLC

IKT