Velkommen til Strandskolen!

IKT

Jesper Kousholt den 24-06-2016

Se vedhæftede korte sommerhilsen fra Strandskolen.

God sommer til jer alle.

Jesper Kousholt den 23-06-2016
    Kammeratskabsprisen på Strandskolen.

Kammeratskabsprisen på Strandskolen er en tradition der er indført i forbindelse med dimission 2016.

Kammeratskabsprisen uddeles til en pige og en dreng fra 9.årgang som forlader skolen. Der er tale om elever, som har gjort en særlig indsats for skolen, årgangen og deres kammerater. Prisen er en helt særlig pris, som hylder skolens værdier og fortæller omverdenen om vigtigheden af og betydningen af skolens værdier. Fællesskab, Trivsel og Faglighed, værdier der går hånd i hånd.

Det er eleverne der sammen med de primærlærere, der er tilknyttet indstiller eleverne til prisen og giver dem nogle ord med på vejen ud i fremtiden. Ud over æren følger der en lille erkendtlighed med.

I det vedhæftede dokument kan i alle læse, hvem der modtog denne pris for første gang i skolens historie.

Jesper Kousholt den 23-06-2016
    Kære alle forældre på Strandskolen

Jeg har her vedhæftet den netop vedtagne trivselshandleplan for Strandskolen, den er udarbejdet af skolebestyrelsen på Strandskolen og danner sammen med skolens øvrige princippet og retningslinjer en ramme for hvordan vores praksis på skolen er.

Nyd sommeren og tak for godt og konstruktivt samarbejde tak for opbakningen til vores skole.

De bedste hilsner